top of page

RENOVATIEWERKEN TPV BVBA MEERHOUT (BIJ GEEL): VAN KLEINE EN GROTE RENOVATIES TOT TOTAALRENOVATIES

offerte Renovatiewerken

OFFERTE VRAGEN?

Gebruik het contactformulier om een online aanvraag in te dienen.

RENOVEREN

Uw huis renoveren, dat doet u niet elke dag. Dus zoekt u een aannemer renovatiewerken die aan uw zijde staat. Die uw plannen volledig probeert te begrijpen. Die alle inspanningen levert om het mooiste resultaat neer te zetten, volledig volgens uw verwachtingen. Met materialen die jarenlang meegaan en hun uitstraling behouden.

TPV bvba uit Meerhout (bij Geel, Olmen, Balen) is uw specialist voor alle verbouwingswerken. Van totaalrenovaties, gyprocwerkenvloer- en tegelwerkengevelwerkensanitaire herstellingen, badkamerrenovaties tot kleine herstellingen, klusjes en ruwbouwwerken, uw project wordt uitgevoerd met tonnen vakmanschap, oog voor detail én simpelweg véél goesting.

VAN KLEINE RENOVATIES TOT GROTE RENOVATIEWERKEN

Elke renovatie verdient een aanpak op maat. Daarom komen we eerst bij u langs om uw werken te bespreken. Zo leren we u én uw stijl goed kennen - en dat merkt u aan het eindresultaat. Een goede voorbereiding is immers de beste garantie op een prachtig verbouwde woning. Op deze manier brachten we in het verleden al vele mooie projecten tot een mooi resultaat. 

Overzicht renovatiewerken