top of page

GEVELWERKEN UIT MEERHOUT (BIJ GEEL): SLIJP- EN VOEGWERKEN TOT GEVELREINIGING EN GEVELRENOVATIE OF RESTAURATIE.

offerte gevelwerken

OFFERTE VRAGEN?

Gebruik het contactformulier om een online aanvraag voor uw gevel of andere renovatie in te dienen.

GEVELWERKEN

Na jaren van blootstelling aan weer en wind, kan uw gevel toe zijn aan een reiniging of renovatie. Met een grondige gevelrenovatie haalt u de schoonheid van uw gevel weer helemaal naar boven. En komt u thuis in een huis dat als nieuw lijkt.

TPV BVBA in Meerhout (bij Geel) is al 40 jaar uw expert in gevelwerken, gevelreiniging en gevelrenovatie. Onze mensen zorgen ervoor dat uw gevel een prachtig tweede leven krijgt. Gaande van slijp- en voegwerken tot gevelreiniging en gevelrenovatie. En dit alles aan een correcte prijs! 

GEVELRENOVATIE OF GEVELREINIGING?

Afhankelijk van de toestand van uw gevel, kunt u kiezen voor een gevelrenovatie of een gevelreiniging

Bij een gevelreiniging verwijderen we vuilaanslag van uw bestaande gevel met behulp van beproefde reinigingstechnieken. Die voeren we uit met grote zorg, zodat uw gevel niet beschadigd geraakt. Het resultaat is een gevel die weer als nieuw lijkt, volledig ontdaan van aanslag, vuil, mos en andere ontsierende vervuiling.
Bij gevelrenovatie gaan we grondiger te werk. In dat geval
slijpen we uw oude voegen uit, reinigen we uw gevel grondig en voegen we dan uw gevel weer op. Uw gevel ziet er weer uit alsof hij net gebouwd is als onze mensen zijn langs geweest.

MEER WETEN? VRAAG SNEL UW GRATIS OFFERTE AAN VOOR GEVELWERKEN IN MEERHOUT, GEEL, BALEN, HAM OF ERBUITEN!

bottom of page